Overslaan naar content

BIJ ONS IS HET GRAS GEWOON GROENER

Het toont misschien wat lef om dat te zeggen. Maar wat voor anderen bijzonder is, is bij Budget Thuis heel gewoon.

JOUW BAAN BIJ BUDGET THUIS?

WERKT GEWOON!

Voel je thuis

Je mag zijn wie je bent

Je collega's

Budget beloont

Arbeidsvoorwaarden die passen bij jou

 Onze voorwaarden

Gewoon doen

Goede ideeën uitvoeren 

 Vacatures

SLIM WERKEN, HARD GENIETEN

Niet alleen onze klanten moeten blij zijn. Jij ook! Kom lekker op je plek zitten en groei verder. Dus, waar krijg jij energie van? We houden wel van vernieuwing en wilde ideeën. Voor betere dienstverlening óf voor de themaborrel van volgende maand. Vertel ons wat je wilt bereiken, dan krijg jij de vrijheid en de middelen om ervoor te gaan. Pak je dan ook de verantwoordelijkheid die daarbij hoort?

Jouw skills, ideeën en ambities zijn belangrijk. Dan kunnen we samen groeien. Net zo belangrijk is dat je bent wie je wilt zijn. De sfeer zit er bij ons altijd goed in, en we kunnen niet wachten totdat jij jouw unieke persoonlijkheid daaraan toevoegt.

Waar pas jij het beste?

Check wat we doen bij de klantenservice of bekijk onze overige vacatures.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, ALTIJD PLAATS VOOR JOU

Jij kan ook niet zonder je warme douche, tv, elektriciteit, streamingdiensten en smartphone, toch? Daarom regelen wij dit allemaal voor onze klanten. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.

Elke dag geven we met een glimlach onze 1 miljoen klanten de beste deal én de beste service. Da’s niet niks. Maak je geen zorgen, als jij hier werkt zorgen we dat je altijd op de hoogte bent van ons energieke speelveld. Zodat we met z’n allen onze klanten kunnen helpen om tijd en geld te besparen. Doe je mee? 

KOM HET DOEN!

dan word je gewoon goed beloond

Zomer Vrij

In juli en augustus extra vrije dagen

13e maand

12 maanden werken, 13 maanden salaris

Hartje Amsterdam

Werk op ons kantoor én thuis

Alles onder één dak

Gratis internet en mobiel

Femke

Communicatiemanager "Budget Thuis is een jonge dynamische organisatie. Mét ambitie om dingen goed, snel en slim te doen. Als uitdager in de energie- en telecommarkt kunnen we daardoor voor veel huishoudens het verschil maken rondom betaalbaarheid en duurzaamheid."

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!

LATEN WE CONTACT HOUDEN

Staat de baan waarvan jij ‘aan’ gaat er effe niet tussen? Maar ben je wel geïnteresseerd in groener gras? Stuur dan vooral een open sollicitatie. Dan hoor je van ons als we wel de baan voor jou hebben!