Overslaan naar content

Dit zijn wij

Wat voor anderen bijzonder is, is bij Budget Thuis heel gewoon.

Bij Budget Thuis is het gras gewoon groener

En dát werkt gewoon ;)

Jouw skills, ideeën en ambities zijn belangrijk. Dan kunnen we samen groeien. Net zo belangrijk is dat je bent wie je wilt zijn. De sfeer zit er bij ons altijd goed in, en we kunnen niet wachten totdat jij jouw unieke persoonlijkheid daaraan toevoegt.

Niet alleen onze klanten moeten blij zijn. Jij ook! Kom lekker op je plek zitten en groei verder. Dus, waar krijg jij energie van? We houden wel van vernieuwing en wilde ideeën. Voor betere dienstverlening óf voor de themaborrel van volgende maand. Vertel ons wat je wilt bereiken, dan krijg jij de vrijheid en de middelen om ervoor te gaan. Pak je dan ook de verantwoordelijkheid die daarbij hoort?  

Onze cultuur

Iets waar we gewoon heel trots op zijn

Budget Thuis is een bedrijf waar we in alles wat we doen, nóg beter willen worden. Eigen initiatieven? Kom maar op! Er is ruimte voor ontwikkeling. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Dit alles gaat natuurlijk niet zonder een veilige werkomgeving en met vertrouwen. In jezelf, en in elkaar. Hiervoor is wat ons betreft een goede sfeer superbelangrijk. We zorgen daarom voor een thuisgevoel. En dat in hartje Amsterdam. Je krijgt genoeg mogelijkheden om naast het harde werken ook gewoon veel plezier te maken. Er zijn genoeg borrels en teamuitjes waarbij je elkaar nog beter leert kennen. Samen met ons diversiteit en inclusie team zorgen wij ervoor dat je jezelf kunt zijn. Hoe uniek je ook bent, welke kleur of overtuiging je ook hebt. Dat werkt gewoon heel goed.  

We zeggen niet voor niets dat het gras bij ons groener is.

WORLD-CLASS WORKplace

We zijn trots! Met dank aan onze medewerkers is Budget Thuis door Effectory uitgeroepen tot een World-Class Workplace, vanwege uitstekend werkgeverschap! Bevestiging van ons groenere gras ;) We gaan nu natuurlijk niet achteroverleunen. Want, we willen die uitstekende werkgever wel blíjven. Bijvoorbeeld... met onze arbeidsvoorwaarden. Lees er snel meer over!

Jip

Medior Klantenservicemedewerker "Wat het werken bij Budget Thuis voor mij leuk maakt, zijn echt mijn collega's. Ik ga elke dag met plezier naar werk. Omdat ik me hier écht op m'n plek voel, mezelf kan zijn. We hebben het heel gezellig, naast het harde werken!"

Zoals het allemaal begon

Van zolderkamer tot nummer 4 energieleverancier van Nederland

2008 - Zo begon het

Atoomstroom ziet het levenslicht! Een elektriciteitsmerk voor kernenergie. Echt even anders dan de andere maatschappijen in Nederland, doordat er gestreefd werd naar het leveren van 100% kernenergie.

2011 - Start van Budget Energie

Na de tsunami in Japan en de daaropvolgende nucleaire ramp in Fukushima Daiichi, werd kernenergie onverkoopbaar. Het idee kwam om door te gaan als prijsvechter die groene stroom en gas verkoopt: de start van Budget Energie!

2017 - Eerste stap alles onder één dak

NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) wordt toegevoegd aan de club. Zo werd de eerste stap richting ‘Alles onder één dak’ gezet. NLE leverde namelijk naast energie óók internet, tv en vast bellen. En deze producten gingen door onder de naam Budget Alles-in-1.

2019 - Nu ook Sim Only

Om het voor onze klanten nog makkelijker (én voordeliger) te maken, was het in 2019 tijd voor het toevoegen van nog een product aan ons assortiment: sim only abonnementen. Provider Robin Mobile werd ook onderdeel van het bedrijf.

2020 - Budget Thuis!

Robin Mobile gaat verder onder de naam Budget Mobiel. Door alle uitbreiding was het inmiddels ook tijd voor een zogenaamd paraplumerk. Budget Thuis werd een feit! Met de merken Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel is Budget Thuis het eerste bedrijf in Nederland dat landelijk deze combi van producten aanbiedt.

2021 - 1 miljoen klanten

Én, met succes! Budget Thuis doorbreekt in 2021 de magische grens van 1 miljoen klanten. Daarnaast is Budget Energie inmiddels de nummer 4 energieleverancier van Nederland. Met trots!

LATEN WE CONTACT HOUDEN

Staat de baan waarvan jij ‘aan’ gaat er effe niet tussen? Maar ben je wel geïnteresseerd in groener gras? Stuur dan vooral een open sollicitatie. Dan hoor je van ons als we wel die baan voor jou hebben!