Overslaan naar content

Senior Business Controller

Op locatie, Hybride
  • Amsterdam
Financeuitgelicht

Functieomschrijving


Word jij onze nieuwe financiële expert omtrent alles wat met onze energie tak te maken heeft? Lees dan snel verder!


Dit ga je doen

Zonder jou is onze financiële afdeling niet compleet! Je bent een spin in het web binnen onze organisatie en de financiële expert omtrent alles wat met onze energie tak te maken heeft. De werkzaamheden zijn enorm divers. Zo bereid je rapportages voor welke zowel met interne en externe stakeholders worden gedeeld. Je adviseert en ondersteunt zowel het management en de business.


Dit doe je graag

• Controleren, monitoren en bespreken van diverse rapportages met betrekking tot de performance van o.a. onze energie tak met stakeholders;
• Sparringpartner zijn voor de business, het management en de directie voor het nemen van strategische beslissingen en het optimaliseren van onze resultaten;
• Opstellen van begrotingen, forecasts en de monitoring hiervan;
• Verantwoordelijk voor de energie begroting vanuit Business Controll;
• Verantwoordelijkheid over het professionaliseren van de Finance & Control organisatie en hierin een leidende rol spelen binnen het team;
• Ad-hoc projecten & analyses voor business en management.

Vereisten


Het klikt tussen ons als je:

• Een afgeronde WO opleiding aangevuld met 5-7 jaar relevante werkervaring hebt (bijvoorbeeld als business controller, binnen M&A of binnen audit);
• 32-40 uur per week beschikbaar bent;
• Oog voor detail hebt en zeer nauwkeurig en gestructureerd werkt;
• Sterke Excel vaardigheden hebt (pré) gecombineerd met analytisch vermogen;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en een pro-actieve houding;
• Het leuk vindt om met verschillende stakeholders te communiceren. Je bent een luisterend oor voor de business en draagt adviezen en oplossingen aan.

Om voor deze functie in aanmerking te komen is een VOG vereist. Dit zal bij een positieve selectieronde worden aangevraagd en kosten kunnen na het succesvol doorlopen van de proeftijd bij Budget Thuis worden gedeclareerd. 


Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.



Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: wouter.vanittersum@budgetthuis.nl





Op locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!