Overslaan naar content

Op onze klantenservice is het gras gewoon groener

Plezier en serieus werken, onder één dak. Vanuit je huis of op kantoor in Amsterdam. Wat voor anderen bijzonder is, is bij Budget Thuis heel gewoon.

We dagen je uit om onze klanten te helpen tijd en geld te besparen

Complex probleem? Jij komt met een simpele oplossing. Klant aan de telefoon die ‘uit’ staat? Jij drukt op de aanknop. Van mensen helpen krijg jij energie. Moet je nog veel leren over energie en telecom? Daar zorgen wij wel voor. Net als voor je persoonlijke groei en het plezier in je werk. Jij zorgt tenslotte voor onze 1 miljoen klanten. En dat is onmisbaar. We zijn nu al benieuwd naar je!

Werken op de klantenservice van budget thuis?

WERKT GEWOON!

Gezellig met je collega's

Tijdens werk én daarbuiten

 Je collega's

Jouw nieuwe werkplek

In hartje Amsterdam!

 Alle arbeidsvoorwaarden

Ingewikkelde uitdagingen

Voor jou geen probleem

 Bekijk vacatures

gouden kansen

die je niet wilt missen

Maak jij elke dag onze klanten blij?

dan word je gewoon goed beloond

Gewoon lekker hybride werken

Werk vanuit je eigen huis en op ons kantoor in hartje Amsterdam. Inclusief reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

We geven net dat beetje extra

Je harde werk wordt beloond met een lekker salaris. Én een 13e maand.

Gratis Sim Only én internet

Mobiel bereikbaar zijn en internet hebben, nogal van levensbelang. Maak gratis gebruik van Budget Mobiel én internet.

Zomer Vrij

In juli en augustus is elke vrijdag een betaalde vrije dag of je kunt kiezen voor een bonus.

Jouw tijd op de klantenservice wordt onvergetelijk

Je start op onze campus. In vier weken tijd leren we je alles. Van de extra stap die je zelf mag zetten om klanten te laten lachen, tot aan alle details van onze producten. Klaar voor de start? Top, dan kies je zelf waar je gaat werken: energie of telecom. Hoe meer ervaring je krijgt, hoe meer kanalen je inzet om vragen af te handelen. Chat, mail, telefoon of zelfs social webcare. Tel daar een bruisend team van collega’s bij op. We weten het zeker, het duurt niet lang voordat jij een klantenservice-kampioen bent!

Tamira

Senior Klantenservicemedewerker

"Bij Budget Thuis is er meer dan een collegiale band, we zijn een team vrienden. Elke dag brengt een nieuw avontuur, elke dag een nieuwe kans om te winnen."

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om het eerste gesprek in te plannen.

Het gesprek

De hoogste tijd voor een eerste kennismaking op kantoor. Met twee teamleiders van de klantenservice. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Een match!

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!

LATEN WE CONTACT HOUDEN

Staat de klantenservice-job waarvan jij ‘aan’ gaat er effe niet tussen? Schrijf je in voor onze talentpool. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe kansen.