Overslaan naar content

Partnermanager Energie

Hybride
 • Amsterdam
€ 4.300 - € 5.800 per maandSalesuitgelicht

Functieomschrijving


Ben jij de commerciële en daadkrachtige Partnermanager die wij zoeken, om de verschillende verkoopkanalen te laten excelleren?


Dit ga je doen

Als Partnermanager Energie ben je verantwoordelijk voor diverse verkoopkanalen (o.a. prijsvergelijkers, collectieven en deur aan deur) waardoor geen dag hetzelfde is. Je signaleert commerciële kansen om het optimale salesresultaat te behalen, speelt in op marktontwikkelingen, en garandeert de kwaliteit van de verkoop door de klantervaring centraal te stellen. Je bouwt duurzame relaties op met onze partners en voert hier ook de contractonderhandeling mee. Kortom: een diverse en energieke functie met veel verantwoordelijkheid!


Dit doe je graag

 • Opbouwen en behouden van duurzame relaties met verschillende partners;
 • Waarborgen van kwalitatieve en compliant werving;
 • Voeren van contractonderhandelingen;
 • Het signaleren van commerciële kansen;
 • Het maken van slimme keuzes op basis van data;
 • Terugkerende werkzaamheden zoals het versturen van facturen en het maken van analyses en rapportages.

Vereisten


Het klikt tussen ons als je:

 • Beschikt over een HBO/Academisch werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring hebt (5 jaar+) in een vergelijkbare functie en ervaring in de energiemarkt;
 • Een daadkrachtige persoonlijkheid hebt waarbij je het leuk vindt om impopulaire besluiten te maken: jij staat sterk in je schoenen;
 • Sterke onderhandelingsvaardigheden hebt en ervaring met het opstellen van contracten met externe partijen;
 • Besluitvaardig en sterk in stakeholdermanagement bent; gesprekspartner voor relaties en stakeholders op elk niveau, van accountmanager tot directieniveau;
 • Analytisch sterk bent, waardoor je data-gedreven kansen kunt identificeren en overzicht kunt bewaren.

Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: manouk.vangroeningen@budgetthuis.nl

Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!