Overslaan naar content

Facturatie Medewerker

Op locatie, Hybride
  • Amsterdam
Facturatie & Incassouitgelicht

Functieomschrijving


Lijkt het jou leuk om complexe maar bovenal correcte (energie)facturen op te maken? Lees dan snel verder!


Dit ga je doen

Het facturatieteam van Budget Thuis is verantwoordelijk voor een soepel facturatieproces voor Budget Energie. Er worden maandelijks talloze facturen automatisch opgemaakt en verstuurd aan onze klanten. Bij een klein percentage van de facturen is echter handwerk vereist en dat is waar het facturatieteam komt kijken. De werkzaamheden zijn breed en complex, dus daarom zijn de werkzaamheden opgedeeld in de onderdelen Uitval en Correctie op Verbruik. Onze werkzaamheden beginnen vaak met taken die opgestart worden door de klantenservice.


Dit doe je graag

  • Corrigeren van foutieve jaar/eindnota's;
  • Opmaken van nota's die niet automatisch opgemaakt kunnen worden;
  • Vragen van klantenservice beantwoorden via een vraagbaaklijn.


Je gaat werken in het leukste team van Budget Thuis: Facturatie & Incasso. Een team van 20 mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden, en waarbij iedereen altijd bereid is je te helpen met vragen. We werken graag met elkaar samen, kijken kritisch naar hetgeen we doen en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en welkom is. We zijn zeker ook niet vies van een goede vrijdagmiddagborrel op zijn tijd.

Vereisten


Het klikt tussen ons als je:

  • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar bent;
  • Jij ziet de oplossing van een probleem snel en komt snel tot de kern.Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: marielle.dejong@budgetthuis.nl

Op locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!