Overslaan naar content

Klantadviseur bij Budget Thuis

Op locatie
 • Amsterdam
€ 14,37 per uurKlantenservicekcc uitgelicht

Functieomschrijving


Budget Thuis is een toonaangevend bedrijf in energie en telecom, vertrouwd door meer dan een miljoen klanten. Om onze klanten optimaal te bedienen, zoeken wij enthousiaste klantenservicetalenten. Wij hebben drie geweldige producten waar jij als klantenservicetalent een belangrijke rol in kunt spelen. Solliciteer direct en laten we samen ontdekken welke afdeling het beste bij jou past!


Wat ga je doen?

Als klantadviseur bij Budget Thuis ben jij het aanspreekpunt voor klanten via telefoon, e-mail of chat. We hebben drie producten: Energie, Alles-in-1 (bestaande uit internet, televisie & vaste lijn) en Mobiel. Jij beantwoordt vragen over contracten, facturen en meer. Ook als een klant niet zo blij is, houd jij je hoofd cool. Je luistert, toont begrip en zorgt ervoor dat elke klant tevreden ophangt. Want elk klantcontact is belangrijk! Kom je tot het einde van jouw gesprek? Vergeet dan niet te klant te informeren over onze combikorting.


Training

Voordat je begint, krijg je een uitgebreide betaalde training. Na afronding ga je zelfstandig aan de slag. Maak je geen zorgen als je een vraag hebt: er is altijd een collega in de buurt om te helpen. Zowel telefonisch als op de vloer. Wel zo fijn.


Over Budget Thuis
Bij ons lever je niet alleen energie- en telecomdiensten, maar maak je deel uit van een team dat klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Wij verstrekken niet alleen deskundig advies, maar beiden ook een compleet dienstenpakket onder één 'online' dak. Werken bij ons betekent deelnemen aan een groeiend bedrijf met een dynamische omgeving, omringd door toegewijde collega's en een klantenbestand dat onze service waardeert. Jouw rol? Het verschil maken door klanten op lange termijn aan ons te binden. 

Vereisten

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de klantenservice;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je denkt klant- en oplossingsgericht;
 • Je bent wekelijks beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.


Wat wij bieden

  • Een 13e maand;
  • De Budget Zomer Vrij maanden in juli en augustus waarbij we iedere vrijdag betaald vrij zijn*;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en als je wilt kan je nog 1,5 week bijkopen;
  • Een fijn pensioenplan: wij zorgen voor 11%, en jij draagt je steentje bij met 5%;
  • Duurzame reiskostenvergoeding: Swapfiets of een NS Business Card;
  • Aandacht voor vitaliteit; wekelijks gratis bootcamp en meedoen aan evenementen zoals de Dam tot Damloop, Mudmasters en bedrijfsvoetbal;
  • Mooie extra's voor je jubileum (1, 3 en 5 jaar in dienst), inclusief etentjes, weekend weg naar Berlijn of Parijs of de mogelijkheid om een sabbatical te nemen;
  • Flexibel werken: mix het kantoorleven met thuis werken (50/50) en voor de liefhebbers een maand per jaar 100% remote werken;
  • Onze chefkok maakt dagelijks een heerlijke (warme) lunch voor slechts 2,- netto per dag;
  • Een scale-up mentaliteit waarbij we houden van lef en ondernemerschap. Daarmee is Budget Thuis dé challenger in de markt die het altijd net een stap beter, sneller en slimmer doet dan concurrenten;
  • Een kantoor met gezellige borrels en bedrijfsfeesten in hartje centrum van Amsterdam;
  • En als klap op de vuurpijl gratis internet en mobiel en een scherpe aanbieding voor energie.

* Ben je een ingeroosterde medewerker? Dan krijg je in juli en augustus in plaats van een vrije dag op vrijdag over je gemiddelde uren 20% bonus uitgekeerd.


Solliciteren

Klinkt interessant? Aarzel niet langer en solliciteer nu via onderstaande button. Laten we samen ontdekken waar jouw talent het beste tot zijn recht komt!


Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: marielle.dejong@budgetthuis.nl


Op locatie

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!