Verkoopmedewerker Budget Energie - MediaMarkt

Job description

Energiecontracten aan de man brengen. En nee, niet in een fancy Budget Energie-winkel, maar gewoon bij de MediaMarkt. Als verkoper voor Budget Energie heb jij namelijk jouw eigen stand en spreek je het winkelende publiek aan om ze zo naar je shop-in-shop te lokken.


Hoe doe ik dat precies?

Hier komen jouw verkoopskills om de hoek kijken. Als een echte pro zet je duidelijk alle voordelen van een Budget Energie-contract uiteen. Van de lage tarieven en goede service tot de cadeaukaart die mensen krijgen als ze overstappen. Make them an offer they can’t refuse. Want sluit je een nieuw energiecontract af met de klant, dan krijg jij een bonus tot maximaal 10 euro per klant! Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient, dus :)


Katsjing! Maar ik heb nog geen ervaring …

Geen paniek, want je leert on the job én tijdens een tweedaagse training. Niet alleen word je helemaal bijgepraat over de energiecontracten die Budget Energie aanbiedt, maar komen er ook verschillende gesprekstechnieken aan bod. Daarna loop je de eerste paar keer mee met een shopmanager voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Zie je dit als een opstapje naar meer? Informeer dan ook naar de eventuele doorgroei mogelijkheden binnen onze organisatie! 


Last question: wanneer werk ik?

Als verkoper voor Budget Energie bij de MediaMarkt werk je ongeveer 16 uur per week. Hoe vaak jij te vinden bent tussen de elektronica-apparaten, kun je zelf bepalen. Jouw werktijden hangen af van de openingstijden van jouw lokale MediaMarkt-winkel. Bij ons werk je door de weeks overdag en in de avond, en natuurlijk in de weekenden. Flexibel en ideaal te combineren met bijvoorbeeld studie en sport!

Requirements

Wat wij bieden:

  • Een baan als verkoper voor Budget Energie bij de MediaMarkt bij jou in de buurt;
  • Een bruto-uurloon van € 12,25;
  • Bonussen: tot maximaal € 10,- euro per klant;
  • Reiskostenvergoeding: volledig met het ov en € 0,19 per kilometer;
  • Flexibele werktijden: Afhankelijk van jouw wensen werk je tussen de 16 en 32 uur per week;
  • Een tweedaagse training waarin je wordt klaargestoomd voor de job en die ook wordt uitbetaald.


Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
  • Al wat saleservaring in the pocket? Dan sta je een energiecontractje voor.
  • Je bent sociaal, enthousiast en krijgt een kick als je jouw targets haalt.


Werken bij Budget Thuis

Wil je gewoon alvast een goede indruk krijgen van onze organisatie klik dan op onderstaande videoSolliciteren:

Ben jij de perfecte kandidaat? Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Deze vacature loopt via onze partners Young Capital, recruiter Kelly Griffioen en is bereikbaar op tel. 085 - 068 9242 en Randstad, recruiter Camille Collette en is bereikbaar op tel. 06 - 13 73 18 71