Overslaan naar content

Teamleider Telesales Amsterdam

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam
€ 3.700 - € 4.500 per maandSales

Functieomschrijving


Ben jij in staat om een salesteam naar een hoger niveau te tillen? Heb je ruime ervaring in het aansturen van een team en ben je een motivator en coach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als teamleider bij Budget Thuis geef je leiding aan een team van ongeveer 20 salesmedewerkers. Je coördineert en bewaakt de voortang van de werkzaamheden en stuurt aan op KPI’s. Het is jouw verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de salesgesprekken te monitoren en samen met het team de gestelde doelen te behalen. Je bent continu bezig met het bewaken van targets, het motiveren en inspireren van medewerkers en het stimuleren van individuele groei. Dit doe je door middel van pre-shifts, 1-op-1 gesprekken, beoordelings- en coachingsgesprekken. Het is jouw taak om het salesniveau naar een hoger plan te tillen.

Jouw uitdaging ligt in het zorgen dat het team dezelfde visie volgt. Daarnaast werk je nauw samen met HR en houd je je bezig met werving & selectie, administratieve zaken, het signaleren en verhelpen van knelpunten in de uitvoering, rapporteren naar het management en het verbeteren van processen. Je bent een voorbeeld voor je team en bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer. Samen met de Senior ben je het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers. Een goede werksfeer en een veilige werkomgeving zijn voor jou van groot belang, zodat medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Dit doe je graag

 • Motiveren, coachen, begeleiden en faciliteren van een team van 20 salesmedewerkers met jouw inspirerende leiderschapsstijl;

 • Het stellen van heldere doelen en targets en zorgdragen voor de opvolging ervan;

 • Creëren van een gezellige en veilige werkomgeving met een positieve instelling;

 • Fungeren als eerste aanspreekpunt en vraagbaak bij praktische zaken;

 • Analyseren, verbeteren en optimaliseren van procedures en processen.

Vereisten


Het klikt tussen ons als

 • Specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van leidinggeven en team aansturing;

 • Ruime ervaring vanuit de contactcenter omgeving;

 • Vermogen om medewerkers te motiveren, inspireren en stimuleren, individueel te begeleiden en te coachen;

 • Vermogen om knelpunten in de uitvoering te signaleren en op te lossen, rapporteren naar het management en processen te verbeteren;

 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal is een must.
Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.


Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: liesbeth.vanbrakel@budgetthuis.nlOp locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!