Overslaan naar content

Interim Team Lead Development

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam
ICT

Functieomschrijving


Ben jij die technische naald in de hooiberg met een passie voor zowel coaching als development met een CAN DO mentaliteit?


Wat doe je als Team Lead Development bij Budget Thuis?

Als Team Lead Development bij Budget Thuis geef je leiding aan drie agile IT teams, elk bestaande uit ongeveer zes developers en QA engineers. Je focus ligt op output en het bevorderen van succes binnen de teams en de ontwikkeling van je teamleden. Je gaat hierbij enthousiast, transparant en empathisch te werk. Je bent een gedegen sparringpartner voor zowel IT als de business. Als Teamlead Development ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en breng je mensen van verschillende afdelingen samen en maak je deel uit van het MT IT.


Deze rol betreft een tijdelijke invulling (32-40 uur) voor 4-6 maanden met als gewenste startdatum begin juni. 


Jouw verantwoordelijkheden

 • Samen met de engineers en product owners ben je verantwoordelijk voor de output van de teams;
 • HR verantwoordelijk voor je teamleden, waaronder evaluatie-, verzuim- en sollicitatiegesprekken;
 • Stimuleren van technische en persoonlijke ontwikkeling door middel van on-the-job coaching;
 • Up-to-date blijven met IT trends, ontwikkelingen en technologieën en proactief zoeken naar toepassingsmogelijkheden;
 • Actief kennis delen en pro-activiteit stimuleren;
 • Afdelingsbrede, relevante projecten oppakken samen met collega’s uit MT IT en daarbuiten;
 • Stimuleren van continuous learning, zoals het organiseren van learning days en trainingen;
 • Je teams een stem geven en je teamgenoten hierin coachen.


Vereisten

Wat breng je mee?

 • + 7 jaar relevante werkervaring;
 • HBO/WO werk- en opleidingsniveau met een achtergrond in informatica of ICT;
 • Je bent in staat om op een tactisch/strategische wijze naar ICT te kijken;
 • Je bent een verbindende teamleider die goed kan luisteren, weet te stimuleren, motiveren en om kan gaan met weerstand;
 • Nederlands spreken is een pre geen must.


Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.


Vragen & contactpersoon

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan op deze openstaande vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met Liesbeth van Brakel via liesbeth.vanbrakel@budgetthuis.nlOp locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!