Talent Sourcer/Junior Recruiter

Job description

Heb jij een passie voor mensen én weet jij met jouw enthousiasme talent te helpen bij de vervolgstap in hun loopbaan? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en houd jij van resultaten boeken? Lees dan vooral eens verder, want dan kan deze vacature weleens heel interessant voor je zijn. Wij zijn namelijk op zoek naar een Talent Sourcer/Junior Recruiter.


De functie

In deze mooie rol weet jij de juiste kandidaten te vinden via diverse search tooling, maar ook via de bekende reguliere kanalen. Ook weet je op professionele wijze nieuw talent voor onze organisatie te interesseren voor gave functies binnen ons bedrijf.

Jij bent een specialist in het sourcen en recruiten van talent. Jij weet hoe jij deze kandidaten opspoort en triggert ze om met jou in gesprek te gaan. Samen met collega’s help jij de kandidaten verder in hun loopbaan. De functie van sourcer is van essentieel belang, omdat jij de schakel bent tussen de kandidaat, Budget Thuis en de verschillende vacatures. Jij vertelt alle ins en outs over ons en zorgt voor voldoende instroom van nieuwe sollicitanten. Als talent sourcer werk je samen met een recruiter. De corporate recruiter heeft een vacature vanuit een van onze afdelingen, de talent sourcer gaat vervolgens op zoek naar geschikte kandidaten en legt het eerste contact. Vervolgens voert de corporate recruiter de intakegesprekken en heeft het verdere contact met de kandidaat en betreffende manager. Vind je het zelf ook leuk om meer te gaan doen en je taken uit te breiden op termijn? Dan kan dat uiteraard. We faciliteren jou in de benodigde tools en training om zo goed en efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen gaan.

Daarnaast lever jij natuurlijk ook jouw bijdrage in lopende en nieuwe projecten. Jouw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Je biedt daarnaast volledige ondersteuning aan onze recruiters in de dagelijkse werkzaamheden. Het recruitmentteam is onderdeel van de afdeling HR. Met dit team van 7 gedreven en enthousiaste collega’s zijn wij dagelijks druk bezig om de openstaande vacatures in te vullen. Naast het benaderen van talent, bestaan de werkzaamheden ook uit:

 • Plaatsen en offline halen van openstaande vacatures;
 • De eerste screening van binnenkomende sollicitaties;
 • Monitoren van het recruitmentproces.

Requirements

Het profiel

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt? En, ga jij graag de uitdaging aan om nieuw talent aan ons te binden? Werk je daarnaast graag samen met je collega’s en ben je een echte sparringpartner? Of, heb je een goed idee en ga jij er met je collega’s voor? Dan ben jij voor ons de juiste persoon. Verder herken jij je ook helemaal in de volgende competenties:

 • Hands-on;
 • Nieuwsgierig;
 • Proactief;
 • Communicatief vaardig;
 • Een ster in plannen, jij zorgt ervoor dat alle kandidaten worden ingepland!


Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Digitale handigheid (je zult veel aan de slag gaan met bijvoorbeeld de LinkedIn Recruiter Seat, Recruitee etc);
 • Ervaring is voor ons niet zo belangrijk in deze rol, we vinden het vooral belangrijk dat je gedreven en resultaatgericht bent.


Het aanbod

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. En, dit bieden wij jou ook. Jouw ontwikkelbehoefte vinden wij belangrijk, daarom is er ruimte voor trainingen en opleidingen om nog beter te worden in wat je al doet.

Het salaris voor deze functie wordt afgestemd op jouw ervaring. Daarnaast krijg je van ons 25 vakantiedagen. Dagelijks kun je meel unchen op ons kantoor aan de Reguliersdwarsstraat en op vrijdag kun je gezellig aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!


Heb je vragen over deze vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jennifer van der Vlugt op 06-26403140 of jennifervandervlugt@budgetthuis.nl