Salesmedewerker (16-35 uur)

Job description

Budget Thuis is een energie- en telecombedrijf en wij hebben de gezonde ambitie om dit jaar een miljoen klanten te hebben. En om deze klanten binnen te halen en te behouden hebben we jouw nodig!


Verkopen, verkopen, verkopen. Als commercieel medewerker bij Budget Thuis in ga jij elke dag weer de uitdaging aan. Om met elk telefoontje dichter bij je doel te komen: de targets van die maand te halen. Wat zeggen we, overtreffen.


Hoe je dat doet? Door bestaande klanten enthousiast te maken over de energiecontracten van Budget Thuis. Of bestaande klanten te overtuigen dat ze veel voordeliger uit zijn met een alles-in-één-pakket: energie, sim-only, internet en telefonie. Jij combineert moeiteloos je verkoopkunsten met een luisterend oor, gerichte vragen en een gezonde dosis humor. Alles om de klant aan jouw kant te krijgen.


Iets wat niet alleen de klant in z’n portemonnee gaat voelen, maar jij ook. Sleep jij namelijk de ene na de andere deal binnen, dan verdien je extra bonussen die op kunnen lopen tot zo’n € 400,- à € 600,- in de maand (wanneer je fulltime werkt).


Training
Voordat je jouw targets een voor een aftikt, volg je eerst een fulltime training. Niet alleen om de kneepjes van het vak (nogmaals) door te nemen, maar ook om meer te leren over Budget Thuis en hun producten. Natuurlijk krijg je deze uren gewoon uitbetaald. De training is overdag.


Werkdagen en -tijden
Als fulltime commercieel medewerker werk je zo’n 16-35 uur per week. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 21.00 uur. Je kunt zelf jouw uren indelen, hierdoor kan je je eigen werkweek zo goed mogelijk indelen. Je krijgt jouw exacte rooster vier weken van tevoren.


Klinkt goed? Solliciteer dan direct op deze vacature als fulltime commercieel medewerker bij Budget Thuis.

Requirements

Superleuke functie toch? Wij denken dat jij dit het beste kan uitvoeren als je jezelf herkent in het volgende:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met salesactiviteiten; 
 • Overtuigingskracht en servicegericht met een echte drive op resultaten; 
 • Flexibel inzetbaar tussen de 16 – 35 uur per week en voornamelijk avonden & zaterdag.

Voldoe je niet aan bovenstaande ‘eisen’, maar weet je zéker dat deze baan bij jou past? Dan laat ik mij graag door je overtuigen!


Wat krijg jij ervoor terug?

Voor niets gaat de zon op, dat snappen ook wij. Hier dus nog even concreet wat jij kan verwachten: 

 • Een bruto-uurloon van € 12,25 per uur;
 • Extra bonussen tussen € 100,- à € 500,- per maand, afhankelijk van hoeveel uur je werkt en of jij je targets haalt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden: bepaal zelf jouw extra werktijden;
 • 50/50 thuiswerken;
 • Werken in hartje centrum Amsterdam;
 • Horeca en winkelstraten letterlijk om de hoek;
 • Gemakkelijk te bereiken met het OV;
 • en nog veel meer!


Vragen & contactpersoon

Ben jij enthousiast of heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Neem dan contact op met Laura van Tienen van Young Capital, bereikbaar op tel. 085-0689240 - 06-83182842