Recruitment marketeer

Job description

Organisatiesucces is mensenwerk. Het vinden en binden van goede medewerkers is daarom van essentieel belang.


Wie is Budget Thuis?

We zijn de eerste landelijke aanbieder die energie- en telecomdiensten onder één dak aanbiedt. Stroom & Gas, Internet, tv & Bellen en Sim-only, producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk! Van oorsprong zijn we een leverancier van groene stroom en gas (Budget Energie) en hebben we het inmiddels geschopt tot de top 4 in de energiemarkt. Sinds enkele jaren bieden we ook Internet, TV & Bellen (Budget Alles-in-1) en Sim Only (Budget Mobiel) abonnementen aan. Als klanten deze diensten van Budget Thuis combineren ontvangen ze naast het gemak van alles onder één dak en de lage prijs, elke maand combikorting.

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij Budget Thuis doen we wat we beloven, hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen. Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar.

Requirements

Wat is jouw rol als Recruitment marketeer?

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, opstellen en vormgeven van recruitment marketing/arbeidsmarktcommunicatie plannen en de bijbehorende strategie. Jouw doel is om onze zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten door middel van on- en offline campagnes. Dit doe je onder de juiste doelgroepen. 

Daarnaast promoot, optimaliseer en analyseer je openstaande vacatures via de daarvoor bestemde (betaalde en beheerde) kanalen, website/social en alle andere vacaturebanken. Je kent alle ins en outs van social media en zorgt wekelijks voor content die bijdraagt aan het versterken van 'employer branding'. Denk aan het schrijven van creatieve en krachtige arbeidsmarkt teksten, gave graphics en sprekende foto's en video's. Hiervoor is een optimale inzet van onze socials nodig, zoals de planning, monitoring en het analyseren ervan. Jij zorgt voor verfrissende, creatieve ideeën om onze arbeidsmarktcommunicatie nog beter te maken?


Wie ben jij?

Jij bent iemand die gewoon gaat. Zelfstandig, zichtbaar en initiatiefrijk. Maar bovenal ook creatief. In staat om de cultuur van onze labels door te vertalen naar een aantrekkelijke en duidelijke werkgeverspropositie. Analystisch sterk en in staat zaken te bekijken vanuit een breed organisatieperspectief. Zie jij kansen? Met jouw energie en opgestroopte mouwen ga jij aan de slag!

Je schakelt dagelijks met jouw collega's over de instroom en overlegt over de optimalisatie rondom de employer branding. Daarnaast zorg je voor campagnes die passen binnen de planning en het budget. Dit doe je samen met externe partners. 

Daarnaast ben je proactief. Verbindend en communicatief vaardig. 


Wat bieden wij jou?

 • Een breed takenpakket en heel veel ruimte om hier zelf vorm aan te geven;
 • Buitengewoon goed salaris!
 • Contract voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen per jaar (met mogelijkheid om 1,5 week bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding (Swapfiets of NS Business Card);
 • Maximaal 5% jaarlijkse bonus;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage.


En, wat nog meer?

 • We zitten aan de gezelligste straat in hartje Amsterdam;
 • Een jonge en dynamische organisatie;
 • Een lekkere gezonde lunch voor € 2,- netto per dag;
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in onze bedrijfskantine;
 • Investering in jouw ontwikkeling;


Om voor deze functie in aanmerking te komen is een VOG vereist. Dit zal bij een positieve selectieronde worden aangevraagd en kosten kunnen na het succesvol doorlopen van de proeftijd bij Budget Thuis worden gedeclareerd. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Mail dan met Jennifer van der Vlugt via jennifer.vandervlugt@budgetthuis.nl of bel via 06-26403140.