Overslaan naar content

Lead CRM

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam
€ 5.500 - € 7.000 per maandSales & Marketinguitgelicht

Functieomschrijving


Ben jij de commerciële Lead CRM die zich dagelijks inzet om impact te maken op onze 1 miljoen klanten, die op zoek gaat naar de CAN DO?


Dit ga je doen

Stap in de rol van Lead CRM bij Budget Thuis en krijg de kans om onze klantenrelaties naar nieuwe hoogte te brengen! Als gedreven professional met een scherp inzicht in klantbehoeften en -gedrag, ben jij de sleutel tot het versterken en behouden van onze bestaande klantenbase. Ontwikkel innovatieve strategieën om de loyalty van klanten te vergroten, cross-selling te stimuleren en klanten enthousiast aan ons te blijven binden. In deze rol krijg je alle vrijheid om jouw kennis en vaardigheden volledig in te zetten om de gewenste resultaten te bereiken. Optimaliseer processen en systemen, overweeg de implementatie van een spaarprogramma en verbeter aanbiedingen voor klanten. Heb jij een goed idee? Dan gaan we daarmee direct aan de slag.


Maar dat is nog niet alles! Jij bent niet alleen de drijvende kracht achter deze initiatieven; je geeft leiding aan een team van drie toegewijde professionals, bestaande uit twee retentiespecialisten en één cross-sell specialist. Samen vormen jullie een dynamisch team dat de uitdagingen met enthousiasme tegemoet treedt. Kortom, een kansrijke positie waarin je niet alleen jouw expertise kunt benutten, maar ook de ruimte krijgt om met passie het klantbehoud en de groei van Budget Thuis vorm te geven. Grijp deze kans en maak samen met ons het verschil in de wereld van klantrelaties!


Dit doe je graag

 • Formuleren van een strategie om klantrelaties te versterken en klantenbinding te vergroten;
 • Analyseren van bestaande processen en identificeren van mogelijkheden tot optimalisatie;
 • Leidinggeven aan een team van drie professionals;
 • Analyseren van klantgegevens om inzicht te krijgen in gedrag, voorkeuren en behoeften;
 • Gebruiken van data-analyse om doelgerichte marketing- en retentiestrategieën te ontwikkelen;
 • Ontwikkelen van effectieve communicatie- en betrokkenheidsstrategieën om klanten te binden.

Vereisten


Het klikt tussen ons als je:

 • 7+ jaar ervaring hebt binnen relevante functies;
 • Strategisch denker bent met de vaardigheid om bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar doeltreffende CRM-strategieën;
 • Uitmuntende vaardigheden hebt in het ontwikkelen van doeltreffende strategieën om klanten te behouden en cross-selling te bevorderen;
 • Vaardigheid in het optimaliseren van processen en systemen ter verbetering van de klantbeleving bezit;
 • Projectmanagementvaardigheden hebt, evenals sterke analytische en interpretatieve vaardigheden;
 • Een gepassioneerd individu bent met inzicht in klantrelaties en behoeften in de markt;
 • Je ervaring hebt binnen de dienstensector.


Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: liesbeth.vanbrakel@budgetthuis.nl 

Op locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!