Klantadviseur Budget Thuis (24-40 uur)

Job description

Budget Thuis is een energie- en telecombedrijf en wij hebben de gezonde ambitie om eind dit jaar een miljoen klanten te hebben. En om deze klanten goed te woord te staan, hebben we jou nodig!


Wat ga je doen?

Als klantadviseur bij Budget Thuis sta je dagelijks verschillende klanten te woord via de telefoon, e-mail of chat. Binnen ons klantcontactcentrum (KCC) hebben wij twee verschillende producten: Energie en Alles-in-1 én zijn wij gevestigd in Amsterdam.

Alles-in-1:

Jij werkt op de alles-in-één afdeling. Klanten die het alles-in-één pakket thuis hebben die komen bij jou terecht! Vragen over wifi wat niet werkt, televisies zonder ontvangst? Jij weet precies wat er moet gebeuren om alles weer aan de praat te krijgen. Even uitleggen hoe je een router of modem moet resetten? No problemo, voor jou!


Energie:
Jij beantwoordt alle vragen van de klanten. Dat kan zijn over het soort abonnement wat ze hebben of vragen over de maandelijkse factuur die zij ontvangen. Een klant te woord staan die niet zo happy is? No problem! Je bent meelevend, luistert goed en zorgt ervoor dat iedere klant weer tevreden ophangt.


Training
Voordat je gaat starten als klantenservicemedewerker bij Budget Thuis krijg je een uitgebreide training die verschillende startmomenten heeft. Hier word je helemaal klaargestoomd om de lijn in te gaan. Na het afronden van de training ga je zelfstandig aan de slag. Hierin word je helemaal vrijgelaten in de manier hoe je de gesprekken voert. Krijg je een vraag waar je écht niet uitkomt? No worries, er is altijd een collega bij jou in de buurt om je te helpen.


Over Budget Thuis
Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak, voor een lage prijs en zonder gedoe. Producten die je nodig hebt in je dagelijks leven waar je niet te veel over na wilt denken. Het is een groeiend, jong bedrijf. Je zult dan ook werken in een open, informele omgeving.

Requirements


Wat wij bieden

  • Bruto startsalaris van €11,84 per uur
  • Reiskostenvergoeding Swapfiets of NS-Business Card
  • Gezellig kantoor in het centrum van Amsterdam


Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je denkt klant- en oplossingsgericht;
  • Je bent wekelijks beschikbaar op de maandag en voor minimaal 24 uur per week.


Solliciteren:

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct via onderstaande button!

Deze vacature loopt via onze partner Young Capital. Recruiter Carolien van Schie is contactpersoon voor al jouw vragen en is bereikbaar op tel. 023-2052727 of 06-20451658.