Overslaan naar content

Business Analist - Energie

Op locatie, Hybride
  • Amsterdam
€ 3.700 - € 5.000 per maandBPM

Functieomschrijving


Ben jij als ambitieuze Business Analist op zoek naar de volgende uitdaging in jouw carrière? Bij Budget Thuis speel jij een sleutelrol in het verwezenlijken van ons doel om 1.000.000 tevreden energie klanten te bereiken.


Dit ga je doen

Als Business Analist Energie bij Budget Thuis ga jij een belangrijke rol spelen om tot ons doel van 1.000.000 klanten te komen! Je bent de schakel tussen verschillende afdelingen, zoals KCC, Sales, Facturatie en IT. Je vertaalt de wensen van de organisatie naar heldere IT-requirements. Je belangrijkste taken zijn het vastleggen, beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, impactanalyses van wijzigingen, het verzamelen van feedback van stakeholders, data-analyse en ondersteuning bij het opstellen van business cases. Daarnaast werk je veel samen met de verschillende IT teams binnen Budget Thuis en voorzie je hen van operationele en functionele kennis.


Kortom, je faciliteert de communicatie tussen de business en IT en zorgt ervoor dat de behoeften van de organisatie worden vervuld.


Met wie ga je dit doen?

Als business Analist kom je terecht in een team met vijf andere business analisten, dat deel uitmaakt van BPM (Business Process Management). Binnen dit team werk je nauw samen met de Product Owners van de verschillende producten, die verantwoordelijk zijn voor planning en roadmap van de verschillende IT teams van Budget Thuis.


Dit doe je graag

  • Uitwerken van verzoeken tot heldere IT requirements;
  • Vastleggen en optimaliseren van bedrijfsprocessen;
  • Ondersteuning van de IT teams bij het bouwen van nieuwe features;
  • Sparringspartner voor de verschillende afdelingen binnen Budget Thuis;
  • Helpen bij en coördineren van testwerk.

Vereisten


Het klikt tussen ons als je

  • Een analytisch en probleemoplossend vermogen bezit;
  • Kennis hebt van de Energiemarkt (pre);
  • Sterke communicatief vaardigheden bent en een pro-actieve houding hebt;
  • Goede beheersing hebt van zowel de Nederlandse áls Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Bij Budget Thuis vinden we het belangrijk dat jij 100% jezelf kunt zijn. In onze organisatie staan we open voor verschillende perspectieven en persoonlijkheden waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die ons team in alle opzichten verrijkt. Iemand die vanuit zijn eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een goede aanvulling is binnen Budget Thuis.Waarom het gras bij ons groener is


Meer weten over ons?
Volledige arbeidsvoorwaarden
Dit zijn wij


Relocation is not possible and you need to be fluent in Dutch


Vragen & contactpersoon

Enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie via een klik op onderstaande knop! Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Je kunt mailen naar: wouter.vanittersum@budgetthuis.nl
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Op locatie, Hybride

of

solliciteren?

DIT STAAT JE TE WACHTEN

Telefonische kennismaking

We hebben je sollicitatie ontvangen. Leuk! Eén van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Stel ons je vragen over Budget Thuis én de vacature. Dan horen wij vervolgens graag je motivatie.

Eerste (digitale) gesprek

De hoogste tijd voor een uitgebreide kennismaking. Vertel ons meer over wie je bent en wat je kunt. Dan vertellen wij je graag meer over de functie. Eens zien hoe we daarin matchen!

Tweede gesprek

Zijn zowel wij als jij enthousiast? Mooi! Dan nodigen we je graag uit op kantoor voor een tweede gesprek. We gaan wat dieper in op je misschien wel nieuwe rol én we laten je graag nog meer sfeer proeven.

Een match!

Gaan we er beiden voor? Dan doen we je met plezier een aanbod. Voor je salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord? Dan gaan we het papierwerk in orde maken, mag jij het contract tekenen én zien we je hopelijk heel snel op kantoor!