Teamleider Klantenservice

Functieomschrijving

Budget Thuis is een uniek energie- en telecombedrijf. Op dit moment hebben we met Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel 1 miljoen klanten. Wij zijn de nummer vier van de energieleveranciers in Nederland. Daar zijn wij al heel erg trots op, maar wij willen meer!


Budget Thuis heeft ongeveer 200 klantadviseurs die iedere dag onze klanten helpen en gewoon goed advies geven op het gebied van Energie, Alles-in-1 en Mobiel. We blijven ook groeien! Om ons hierbij te helpen hebben we een sterke, ervaren en sociale teamleider nodig die zorgt voor blije en betrokken collega’s. Een teamleider die zeer klantgericht is en slim en efficiënt al zijn aandacht en energie geeft aan onze klanten en klantadviseurs.


Wat we jou bieden?

 • Goed salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • 8% vakantietoeslag;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage;
 • Mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken 50/50;
 • Doorgroeimogelijkheden (ook naar andere afdelingen binnen de organisatie).


Wat nog meer?

 • De sterkste bedrijfscultuur van Amsterdam in hartje Amsterdam;
 • Ons Budget Huis met de bouwstenen: wij zijn een team “voor iedereen”, wij houden van “gewoon doen” en waarin je je thuis voelt, want dat werkt gewoon ;)
 • Blije collega’s
 • Veel activiteiten zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels, massagedagen, kennissessies en meer.
 • Een lekkere gezonde lunch op kantoor voor € 2, 


Jouw functie

Als teamleider van het KCC geef je leiding aan een team van ongeveer 20 klantadviseurs die er alles aan doen om gewoon een goed advies te geven aan iedere klant. Tegelijkertijd willen we onze klanten steeds meer online helpen. Jij bewaakt de balans tussen klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid, persoonlijke- en teamprestaties en de kwaliteit van ieder klantcontact. Dit doen wij zowel op kantoor als op afstand door ons nieuwe thuiswerkbeleid. Je brengt veel tijd met je collega’s door op het gebied van coaching van klantadviseurs en stuurt bij daar waar nodig. Je ziet het als een uitdaging om iedere collega te betrekken en met aandacht ervoor te zorgen dat iedereen blijft leren. Daarnaast zal het belangrijk zijn dat je de nieuwe Budget Thuis collega’s snel thuis laat voelen binnen de nieuwe omgeving en dat je ervoor zorgt dat men zich betrokken voelt.


Projecten

Naast het operationele aspect als Teamleider dagen we je ook graag uit om extra werkzaamheden op te pakken. Interessante projecten waar we nu aan werken zijn o.a. de verbetering van de vitaliteit, loyaliteit en klanttevredenheid. Dat doen wij op een zo’n slim mogelijk en efficiënte manier.

Wat neem jij mee?

Wat breng je mee?

Voor het goed uitvoeren van deze rol verwachten we dat het volgende nodig zal zijn. Uitblinken in het neerzetten van aansprekende resultaten, het behouden van een fijne cultuur, correct in het sturen op cijfers en efficiënt in het verbeteren van processen. Dit zijn onze verwachtingen, we horen echter graag hoe jij hier zelf naar kijkt. Het is daarnaast ook de wens dat je;


 • HBO werk- en denkniveau hebt;
 • 36 - 40 uur per week beschikbaar bent;
 • Ervaring hebt met het leiden van een team
 • Ervaring hebt met coachen/motiveren


Om voor deze functie in aanmerking te komen is een VOG vereist. Dit zal bij een positieve selectieronde worden aangevraagd en kosten kunnen na het succesvol doorlopen van de proeftijd bij Budget Thuis worden gedeclareerd. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl


Video

Wil je gewoon alvast een goede indruk krijgen van onze organisatie klik dan op onderstaande videoCovid-19

Onze grootste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers en klanten. En ook wij houden ons aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent dat onze collega’s van het hoofdkantoor momenteel grotendeels vanuit huis werken. We zorgen voor een goede digitale verbinding met elkaar, zodat we met plezier samen blijven werken. Alle gesprekken voor jouw sollicitatie zullen via video plaatsvinden.


Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? App, bel of mail dan met Wouter van Ittersum via 06 - 39 07 96 58 of via wouter.vanittersum@budgetthuis.nl