Scrum Master (Amsterdam)

Functieomschrijving

Budget Thuis is een energie- en telecombedrijf. Op dit moment zijn we met meer dan 800.000 energieklanten de nummer vier van energieleveranciers, maar we willen méér. Eind 2020 willen we een miljoen klanten hebben, maar dan moeten we onze systemen blijven innoveren en optimaliseren. Dit realiseren we door zoveel mogelijk zelf te doen en we willen in alles wat we doen nóg beter worden. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen. Voor ons DebtMan en Online team zijn we dan ook op zoek naar een daadkrachtige, betrokken en communicatief sterke scrum master!


Wij bieden jou

 • Bruto salaris tussen € 3.300,- en € 4.450,- afhankelijk van kennis en ervaring (o.b.v. 40 uur);
 • Contract voor een jaar met uitzicht op vast;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding (Swap Fiets of NS Business Card);
 • Maximaal 5% jaarlijkse bonus; 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage.


Wat nog meer

 • De sterkste bedrijfscultuur van Amsterdam;
 • Veel activiteiten zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels, massagedagen, kennissessies en meer.


Jouw functie

Jij zal verantwoordelijk zijn voor twee development teams; DebtMan en Online. Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het coachen van beide teams en het optimaliseren van de werkprocessen. Het DebtMan team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen een nieuwe debiteurenbeheer-applicatie. Deze applicatie wordt verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de betalingen van al onze klanten en wordt een integraal onderdeel van het voortdurende succes van Budget Thuis. Het Online team is verantwoordelijk voor onze Budget Thuis website en de "mijn omgeving" van Energie. Het DebtMan team werkt volledig vanuit Amsterdam. Het Online Team werkt voor een deel vanuit Amsterdam en een deel vanuit Oekraïne. 


Binnen Budget Thuis worden de meeste applicaties binnenshuis ontwikkeld op basis van Agile methodieken (zoals Scrum en Kanban). Wij bieden veel ruimte aan onze development teams om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de applicaties waar aan wordt gewerkt en promoten het gebruik van moderne technologieën en tools. 


Onze gedreven internationale IT-afdeling bestaat uit ongeveer 50 mensen onderverdeeld in 7 teams, waarvan ook een aantal in Oekraïne. De sfeer op de afdeling is informeel en we vinden het belangrijk van elkaar te weten waar we aan werken. Ook in deze tijd, waar we veel vanuit huis werken, proberen we dat zo goed mogelijk te blijven doen. Zo starten we elke week met een weekstart en hebben we elke 2 weken een meetup om elkaar bij te praten over de projecten die we doen. Daarnaast zijn we allemaal een groot fan van Slack!

Wat neem jij mee?

Naast de drive om jezelf en de organisatie beter te maken geloven wij dat je de functie van scrum master het beste kan uitvoeren als je beschikt over:


 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring hebt in de rol van scrum master;
 • Een scrum master certificaat zoals PSM, CSM;
 • Goede communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een liefde voor technologie, innovatie, en nieuwe ontwikkelingen;
 • Een coöperatieve en positieve instelling; jij bent ook niet bang om je mening te geven;
 • Kennis van Jira is een pre;
 • Bij voorkeur ervaring binnen een commerciële organisatie.


Om voor deze functie in aanmerking te komen is een VOG vereist. Dit zal bij een positieve selectieronde worden aangevraagd en kosten kunnen na het succesvol doorlopen van de proeftijd bij Budget Thuis worden gedeclareerd. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.


Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? App, bel of mail dan met Carlijn Rombout via 06 - 39 49 25 02 of via carlijn.rombout@budgetthuis.nl