Wie zijn we eigenlijk?

Budget Thuis; de eerste landelijke aanbieder van energie, internet, tv, bellen én sim only onder één dak.

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij Budget Thuis doen we wat we beloven, hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen. Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar. 


Waar ga je het doen?

Ons hoofdkantoor zit in hartje Amsterdam en Sales en Budget Mobiel zijn gevestigd midden in Rotterdam.

Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. Stroom, gas, internet, tv én mobiel tegen een lage prijs, zonder gedoe. Met de energiemerken Budget Energie en NLE en daarnaast Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel, voorzien we al ruim 850.000 klanten. Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen.

Kantoor Video

Thuis bij Budget Thuis in Corona tijd

Budget Thuis Amsterdam

Reguliersdwarsstraat, Amsterdam

Budget Thuis

Dit is ons kantoor in Amsterdam. Midden in het centrum. Je kan heel volop genieten van alle lunch tentjes, barretjes en cafeetjes.

Budget Thuis Rotterdam

Aert van nesstraat, Rotterdam

Budget Thuis Rotterdam

Dit is ons kantoor in Rotterdam. Lekker centraal gelegen en makkelijk te bereiken.