Wie zijn we eigenlijk?

Budget Thuis; de eerste landelijke aanbieder van energie, internet, tv, bellen én sim only onder één dak.

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij Budget Thuis doen we wat we beloven, hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen. Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar. 


Waar ga je het doen?

Ons hoofdkantoor zit in hartje Amsterdam.

Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. Stroom, gas, internet, tv én mobiel tegen een lage prijs, zonder gedoe. Met de energiemerken Budget Energie en NLE en daarnaast Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel, voorzien we al ruim 850.000 klanten. Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen.

Onze vacatures

Facturatie Medewerker Uitval
Back Office
Data Scientist
BI
Senior Financial Controller
Finance
Junior UX Copywriter
ICT
Projectmanager
BPM
BI Specialist
BI
Online Business Analist
BPM
Front End Architect
ICT
Online Marketeer
Sales & Marketing
React JS Developer
ICT
Junior .Net Developer
ICT
Verkoopmedewerker Budget Energie - MediaMarkt
Media Markt
Klantenservice medewerker bij Budget Mobiel in Amsterdam
Klantenservice
Klantenservice medewerker bij Budget Energie in Amsterdam
Klantenservice
Klantenservice medewerker bij Budget Alles-in-1 in Amsterdam
Klantenservice
.NET Developer/Scrummaster
ICT
Business Analist
Business Process Management

Retail

Media Markt

Samen met een hecht team successen behalen, je persoonlijk ontwikkelen én plezier hebben? Nieuwe klanten blij maken met goede en betaalbare diensten (energiecontracten en sim only abonnementen)? En dat ook nog eens allemaal voor een mooi salaris? Klinkt goed, toch?

Help ons met het verkopen van onze producten in de MediaMarkt! Check onze vacatures onder het kopje ‘vacatures’ bovenaan de pagina. Gewoon doen! ;)

Kantoor Video

Thuis bij Budget Thuis

Budget Thuis Amsterdam

Reguliersdwarsstraat, Amsterdam

Budget Thuis

Dit is ons kantoor in Amsterdam. Midden in het centrum. Je kan heel volop genieten van alle lunch tentjes, barretjes en cafeetjes.