Stage HR (32-40 uur)

Job description

Ben jij op zoek naar een stage op de HR-afdeling van een snelgroeiende organisatie? Dan ben je thuis bij Budget Thuis! Gedurende deze afwisselende en uitdagende stage ga jij jezelf ontwikkelen in alle facetten van HRM! Wij zijn op zoek naar een gedreven HR-stagiaire voor een periode van 5-6 maanden, die start in februari 2021.


Jouw rol:

Tijdens deze stage zal je je bezighouden met verschillende werkzaamheden op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Je gaat dus een breed scala aan ervaring opdoen binnen het HR-vakgebied!

Gedurende je stage zal je beginnen met het kennismaken van alle HR-systemen van Budget Thuis, waarna je verschillende administratieve HR-taken zal uitvoeren. Denk hierbij aan het in- en uit dienst melden van medewerkers, maar ook het behandelen van diverse e-mails en uiteenlopende verzoeken. Daarnaast regel je alles voor de training van nieuwe medewerkers die één keer in de twee weken plaatsvindt. Naast deze werkzaamheden kijken we samen met jou welke projecten je kan oppakken, zodat jouw stage uitdagend blijft. Je kan bijvoorbeeld ondersteunen bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, het nieuwe digital onboarding project, het ontwikkelen van trainingen, het organiseren van kennissessies en het analyseren van HR-data. En dit is nog maar een kleine greep uit onze projecten! Al met al zal jij een spin in het web zijn en de hele HR-afdeling dagelijks ondersteunen waar nodig.


Dit zijn wij:

Budget Thuis is de eerste provider in Nederland die gespecialiseerd is op het vlak van Energie, Alles-in-1, en Mobiel. Wij hebben de gezonde ambitie om eind dit jaar 1 miljoen klanten te hebben!

Requirements

Jij bent:

 • Hbo-student in de richting van HRM;
 • Beschikbaar per februari 2021 voor de duur van 5-6 maanden, voor 4 of 5 dagen in de week;
 • Iemand die tot in de puntjes altijd alles regelt en punctueel te werk gaat. Hiermee bedoelen we dat jij oog hebt voor details en een echte foutenspeurneus bent;
 • Héél proactief, leergierig en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden;
 • Iemand die houdt van een gezellige en informele sfeer binnen het team;
 • Geïnspireerd door deze vacature en enthousiast om te beginnen!


Wat bieden wij jou?

 • Stagevergoeding van € 350,- bruto;
 • Goede begeleiding;
 • Dé plek waar jij jezelf kan ontplooien en in korte tijd veel kennis en ervaring kan opdoen;
 • De ruimte om zelfstandig taken op te pakken;
 • Last but not least: een uitdagende en leerzame stage binnen het gezelligste team van de organisatie (ja, al zeggen we het zelf ;-)) met maar liefst 8 HR-collega’s. Vanaf jouw eerste stagedag ben jij dan ook direct onderdeel van ons hechte team.

Daarnaast:
Werken wij op dit moment thuis door de maatregelen omtrent Covid-19. Inmiddels is het kantoor ingericht op de 1,5m samenleving, maar vanwege de nieuwe maatregelen is het kantoor op dit moment weer gesloten. Maar geen zorgen, want met Zoom, WhatsApp en bellen kunnen we er samen voor zorgen dat je alsnog een onvergetelijke stageperiode zal hebben!


Enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande button met jouw cv en motivatiebrief of een persoonlijke video! Na het verzenden van jouw sollicitatie ontvang je direct van ons een bevestiging per mail. Let op, deze mail kan soms nog weleens in de ongewenste mailbox terecht komen.


Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Manon Ebbelaar (HR-medewerker) via 06-36213130 / Kiek Zonneveld (HR-stagiaire) via 06-40223132 (appen mag ook!) of stuur een mailtje naar manon.ebbelaar@budgetthuis.nl of kiek.zonneveld@budgetthuis.nl