Skip to content

HALLO, WIJ ZIJN BUDGET THUIS

De eerste landelijke aanbieder van energie, internet, tv, bellen én sim only onder één dak

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij Budget Thuis doen we wat we beloven, hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen. Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar. 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

ONS HOOFDKANTOOR ZIT IN HARTJE AMSTERDAM.

Budget Thuis levert energie en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. Stroom, gas, internet, tv én mobiel tegen een lage prijs, zonder gedoe. Met de merken Budget Energie, Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel voorzien we al ruim 1 miljoen klanten van onze producten.

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nóg beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen.

Open posities

Filters

15 vacatures
Business ControllerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Data ScientistAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
DevOps EngineerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Infra EngineerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Learning & Development SpecialistAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Manager BI & Data AnalyticsAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Quality Assurance EngineerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Software EngineerRotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Teamleider FacturatieAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Technical Product OwnerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Locatie

Ons kantoor zit middenin het centrum van Amsterdam, in één van de gezelligste straten omringd door horeca en winkels. We zijn gemakkelijk te bereiken via het ov met trein, tram & metro.

Adres Reguliersdwarsstraat 58a